Chybí Vám inspirace pro každodenní večeře? Chtěly byste vědět, co vařit na podzim a v zimě svým blízkým, aby byli zdraví a zvládli jste Vánoce a zároveň vstup do nového roku bez chřipek a nachlazení?
Tak se zastavte ve Studio Cesta ke změně v pražských Holešovicích, kde si řekneme zásady vaření dle sezónnosti a ročních období a zároveň si všichni spolu uvaříme lahodné jídlo, které bude jak zdravé, tak dobré 🙂
Tento kurz bude zaměřen primárně na rychlá jídla, která bychom měly být schopny zvládnout během půl hodiny v kuchyni. Řekneme si, jak připravovat jednotlivé ingredience tak, aby nás výsledný produkt nestál tolik námahy a zároveň, aby byl talíř lákavý pro všechny členy rodiny a také splňoval zásady výživného talíře.
Co si uvaříme ?
- Čočková polévka àla indie
- Fazolový guláš
- Bulgurový karbanátek
- 2 druhy pomazánek
- Hummus (cizrnový a s červenou řepou)
- Cuketová buchta s mákem
KDY: 14.11. 2017 od 18:00 do 21:00
KDE: Studio Cesta ke změně, Bubenská 704/51, Praha 7 – Holešovice, www.studiocestakezmene.cz
CENA: 1500,- Kč (v ceně všechny suroviny a skripta s recepty)
Přihlášky na: klara@moodkitchen.cz nebo do komentářů. Počet míst je omezen !!
A nezapomeňte si vzít krabičky na jídlo, které si uvaříte, přezůvky a zástěru 🙂
Napsat komentář