To je pořád zdravá strava a zdravé suroviny, no ale co s těmi jáhlami, bulgurem, quinoou a dalším udělat? Máte vnoučata a mladí pořád po Vás chtějí nějaké novoty a vy nevíte, co tím myslí? A proč ty zaběhnuté recepty, které jste se tak dobře naučily v průběhu předchozích let najednou nemůžete vařit?
A pak pod lehkým nátlakem rodiny zavítáte do obchodu se zdravou výživou a tam nešťastně stojíte a nevíte, co z regálů plných různých mouk, luštěnin a obilovin koupit, a hlavně jak to pak uvařit?
Přesně na tyto otázky se pokusíme na kurzu najít odpovědi a ukážeme si, jak stále vařit ty klasické recepty, jen je o něco doplnit, případně v nich něco nahradit, ale tak aby to pořád dobře chutnalo a i vypadalo.
Na co se můžete těšit a co se dozvíte?
- Proč do jídelníčku zařazovat luštěniny, obiloviny a jak se vaří?
- Proč je lepší používat rostlinná mléka a smetanu, raději než ta živočišná?
- Proč používat různé druhy olejů a proč jsou tak drahé?
- Vyrobíme si vlastní ghí neboli přepuštěné máslo
- a spoustu dalších užitečných informací.
A všechny tyto informace hned vyzkoušíme v kuchyni, kde si připravíme polévku, hlavní jídlo a nějakou sladkost nakonec .
Pro koho je kurz určený?
- pro babičky, které by rády začaly vařit trochu jinak a netroufají si
- pro každého, kdo chce začít vařit zdravě a neví jak na to
Kdy: 7.11. 2017 od 18:00 do 21:00
Kde: Studio Cesta ke změně, Bubenská 704/51, Praha 7 – Holešovice
Cena: 1200- Kč (v ceně všechny suroviny a skripta s recepty)
Přihlášky na: klara@moodkitchen.cz nebo do komentářů. Počet míst je omezen !!
A nezapomeňte si vzít krabičky na jídlo, které si uvaříte, přezůvky a zástěru 🙂
Marcela
Ahojky, rada přijdu 7.11. – základy, jak zdravé vařit mě zajimaji😀těším se! Marcela